torsdag 22. juli 2010

Lately

Siden sist har det skjedd... ingenting. Eller, litt da. Men ikke mye.

Vi har hatt venninnemiddag. Der var det katteunger i masseviss! Søtt.

Og så var jeg så storkjefta at jeg sa jeg skulle bake kake og lage kaffe neste gang. Det verste er at jeg faktisk gjorde det. Dette er sikkert det beste bildet som ble tatt hele aftenen... Eller ikke. Der har noen akkurat oppdaget hemmeligheten bak de enorme puppene mine. Jeg er nemlig gravid!
- eller ikke. Noen av oss er bare vanlig feite.

Men hei, på mandag trena jeg i ca 2 1/2 time. Jeg gikk rundt i bakkene i Øyer sammen med en kamerat. En treningskamerat jeg fant på fylla denne lørdagen, faktisk. Min store drøm er å få en kropp som Kelly Brook, bilde stjelt her. Høhø, jeg har funnet ut at første steg er å trene. Og for å gjøre det, må antall langvarige infeksjoner som mycoplasma, kikhoste og kyssesyke reduseres drastisk.

Senere på kvelden dro vi til puben på Fåvang. Fåvang er kult. Fåvang er utkantstedet man venter at det skal være dødt, også er det egentlig utrolig livat der. Thumbs up, Fåvang.

Nå skulle jeg egentlig ha et bilde som beskrev hvor megagigakult det var på Fåvang, men enten så har jeg vært for drita til å ta bilde, eller så har andre vært det. Synd... Eller ikke. Dere kan få se hvor mye jeg har savna og drikke da, det er kult. Håper bare leveren min ikke dør, pga KS... Det hadde vært synd. På ordentlig.Men noen ganger er ikke Fåvang like kult. Som da traktoren kjører forbi med møkk på lasset eller feite menn setter seg rett foran deg og åpenbarer sprekken sin (spekket sitt?). Lovely

Uansett. Reiser til Vinjerock med Ida i morgen, så da har jeg faktisk kanskje noe ordentlig og blogge om på søndag eller mandag. Hvis ikke kameraet streiker, da. Da skal jeg tegne illustrasjoner. I paint.

1 kommentar:

  1. Den sprekken var jo virkelig deilig :P

    SvarSlett

Make me happy ✎