Here I am - om meg og sånt

Halla balla. Jeg heter Mari og har en humor som ofte blir anklaget for å være barnslig. Selv kaller jeg den enkel. Det er enklest slik. HØHØ. Åhh, jeg har det gøy.

Nei, seriøst. En vakker tirsdag en sen høstdag i 1991 (okei da, 22.okt) kom jeg til verden. Av fritidsaktiviteter er jeg glad i fyll og tull og andre sosiale aktiviter med venner, og leking i form av det du gjorde da du var slik ca 10 år. Ake, rulle kråke, klatre i trær og plage folk. Lenge leve barnsligheten. Har også en del mer normale hobbyer som snowboard, shopping( heia mastercard), macen(♥), riding, lesing,  sove i telt på fjellet. You name it! Egentlig er jeg med på det meste. Jeg starter på SUFH for å forhåpentligvis dyrke noen av mine sunnere interesser; naturen. Den er spennende, og ikke minst er det verdens største lekeplass. Noe som passer strålende for meg.


Musikk? Hm, jeg finner litt musikk jeg liker, legger det i en spilleliste på Spotify og hører på det samme i lengre tid. Men noen ting går igjen: Foo Fighters, Nirvana, Oasis, Nickelback, Green Day, The Killers, Céline Dion, Queen, Ingrid Olava, Michael Jackson, Kings Of Leon, Elvis, Bruce Springsteen og selvfølgelig denne herlige partymusikken som får hjertet ditt inn i en ny rytme. Oii, nå ser jeg at jeg skal lage ny spilleliste! :D

Siden jeg er født med en allerede dement hjerne, og denne viste seg i tillegg å ha gullfiskgener i seg, har jeg alltid vært litt distré. I den betydning at jeg går inn i rom og glemmer hva jeg skulle, går på dørkarmer og glemmer hva folk jeg har kjent lenge heter når jeg ser på de. Siden jeg i tillegg bedriver en del barnslige aktiviteter som f.eks klatre i trær, fører dette medfødte handicapet til at jeg kan være litt uheldig. Du veit, river av litt leddbånd i ankler, brekker fingrer og får litt hjernerystelse og slik.

Jeg skylder på at moren min er en tunfisk og bestemoren min er en gullfisk.Akkurat nå er jeg i ferd med å avslutte 13 års påtrengt, stressende og psykisk nedbrytende skolegang. Dette ble først feiret med 24 dager russetid, så kom stjerneskuddet på toppen av kaka; 4 eksamener. Jippi! Som dere kanskje skjønner er jeg midt inne i dette faenskapet når jeg skriver dette. Gikk studiespesialisering med realfag som retning, fordi jeg fortsatt synes naturen er uhyre spennende, på flere måter enn at man kan leke i den. Tror kanskje jeg blir forsker eller lege når jeg blir stor (skjer forresten aldri.).

Apropos faenskap. Jeg er ikke kristen. Eller, jeg står i den norske statskirken og er frivillig konfirmert, men jeg tror absolutt ikke på Gud, eller Jesus eller noe som er skrevet i en bok. Jeg er kristen på papiret fordi det er tradisjon. Okei, jeg kan tro på at det finnes noe større enn oss, men jeg tror ikke at noe guddommelig har laget leveregler for oss mennesker, og enda mindre fått overført dette til mennesker så de har fått det inn i en bok. Noen vil da kalle meg for en agnostiker.  SUFH er en skole drevet av KFUK-KFUM, som er en internasjonal, kristen ungdomsorganisasjon. Vi skal på gudstjenester og synge. Hmf, det er noe galt med sangstemmen min. Den ligger enten en halv tone over, eller en halv tone under, alle de andre. Derfor er min sangkarriere begrenset til dusjen og egner seg ikke for det offentlige rom utenfor akkurat dusjen. Men altså, jeg skal overleve dette. Så lenge ingen påtrenger meg noe. Da kommer temperamentet i meg frem, tjohei. Det er ikke ofte.

Jeg kunne vært heldigere. 

Uansett. Gleder meg veldig til å oppleve nye ting, møte nye folk og kanskje skaffe meg noen nye hobbyer :D


- Marii☀

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Make me happy ✎