torsdag 25. november 2010

Fuck my life (advarer, emoinnlegg)

Faaaen, jeg har lyst til å dø. Vinjerock 2011, som jeg hadde gledet meg SÅÅÅÅ mye til, er avlyst. Riktignok bare for et år og da på grunn av viktig arbeid for området der, men likevel! Vi må vente helt til 2012 med å få oppleve det igjen. Cutcutcut.

I Afrika ble kameraet mitt først ødelagt, så jeg ikke har tatt noen bilder. Så fikk jeg en stygg mageinfeksjon som gjorde sinnsykt vondt, og som ødela mye for meg. Trodde jeg hadde blitt frisk etter at jeg endelig fikk behandling, men nå som jeg kom hjem til hvite Øyer - har jeg selvfølgelig blitt dårlig igjen. Jeg ble dårlig på søndag, etter lørdagskvelden.. Gikk den harde veien og fant ut at behandlingen ikke fungerte sammen med alkohol. Hvordan jeg merket det? Da jeg våknet halv fire natt til søndag, liggende i mitt eget spy i et iskaldt og forlatt hus. Det siste jeg husket var at jeg hadde det kjempebra med bra folk, og jeg kan ikke en gang huske at jeg ble dårlig. Dermed er sikkert hvertfall 4 timer slettet fra min hukommelse, og jeg aner ikke hva jeg har drevet med.

Okei, nå har jeg vært negativ. Afrika var stort sett kjempebra, og det var herlig å komme hjem til snø, reint vann og gode venner. Skal skrive om det en dag jeg er positiv... Mulig det blir lenge til. Nå skal jeg sitte 8 timer på nattbuss, og kommer til å se ut omtrent som dette i morgentidlig:


Gled dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Make me happy ✎