lørdag 23. oktober 2010

Multisport

Som fersk 19-åring skal jeg få til ting jeg ikke fikk til som 18-åring. Jeg begynner med å oppsummere høsten med multisport-turer så langt, noe jeg egentlig hadde planer om å gjøre hver uke. Ja, ja.

Uke 34 - Grottevanding og elveklatring
I Dollsteinhola klatret vi innover og nedover i geitebæsjen. Hula er vel et par hundre meter langt, og det var litt av en tur. Mørkt, vått, gjørmete, trangt og noen steder litt skummelt. Men utrolig spennende, og vi lærte allerede fra den første dagen på multisport at vi kunne stole på hverandre. Det var i grunn litt samme greia med elveklartringen, hvor alle hadde ansvar for hverandre slik at alle kom seg oppover elva.

Uke 35 - Sykkeltur Ålesund - Valldal - Geiranger - Stryn
Da var det tid for en lang, tredagers sykkeltur. Totalt var vel turen på 18-20 mil og gikk bl.a. opp Trollstigen, ned Ørnevegen og opp igjen de 1000 høydemeterene opp til Djupvasshytta. Men nå skal jeg ikke skryte på meg noe. Jeg er i skikkelig dårlig form etter kyssesyken og slikt, så jeg satt store deler av turen på i bussen og syklet til sammen kanskje 5-6 mil. Jaja... I Geiranger bodde vi på koselige hytter og var og nede på fint hotell for å bade på kvelden. Herlig!

Uke 36 - Åpningstur til Orreneset
Dette var en herlig uke! Vi reiste opp på fjellet til et slags sted ved et vatn. Det var helt nydelig der! Vi badet, rodde kano og solte oss. Noen av oss presterte utrolig nok å bli solbrent i starten av september. Jeg sov ute under åpen himmel et par netter (riktignok på madrasser på verandaen). Det var helt fantastisk, å ligge side om side og se på Melkeveien med masse stjerner og stjerneskudd. Og satelitter, da.

Uke 37 - Klatring og ribbåt til Runde og grotte
Topptur i regn er ikke noe stas, derfor reiste vi til Sunnmørshallen i Ålesund. Klatring er gøy! Lærte om knuter, sikring og forskjellig utstyr. Tror også klatreteknikken ble noe forbedret. Dagen etterpå kjørte vi ribbåt ut til Runde. Vi kjørte fort på store bølger i liten båt, og båten fløy. Da vi kom frem til øya klatra vi opp åssiden og opp til en grotte hvor vi spiste lunsj. Etterpå gikk vi rundt om fuglefjellet ned igjen.

Uke 38 - Terrengsykling og klatring
Vi la ut fra skolen på sykkel i styrtregnet, bortover i skogen her. Flere av oss tryna, og noen tryna ned i elva. Utrolig gøy å se på :D Jeg ødela sykkelen min da, det var litt kjett. Torsdag var det igjen tid for klatring i Sunnmørshallen.

Stikkordene for turene våre er at vi blir møkkete, spiser mye og kjører mye buss. Kos ♥

Fortsetter forøvring sammendraget litt senere. Og legger til bilder, da. Saker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Make me happy ✎