onsdag 30. juni 2010

Ettersending av vitnemål

I dag kom jeg plutselig på at i morgen var fristen for ettersending av vitnemål til skolen. Siden vi ikke er i besittelse av en scanner måtte jeg finne dette verdifullet arket på nett. Da raste jeg innom diverse offentlige sider og fant heldigvis denne vakre siden. Klikket på min side-tingen, og vips var jeg inne på mulighetenes marked. Tror jeg skal bytte fastlege i samme slengen, den jeg har nå er så rar.

Om jeg ikke hadde hatt kyssesyken hadde denne bloggen vært fylt opp med bilder av fyll og faenskap, fjell- og treningsturer og mye annet aktive greier. Dessverre er det ikke noe særlig og gjøre når kyssesyken har invadert fortet, og dermed er det ingenting å ta bilder av heller. Aller helst skulle jeg vært på Hove-festivalen akkurat nå, og DA hadde det blitt mye bilder da!

Forresten, i går kunne jeg tatt med kameraet og tatt bilde av Elises døde kaniner.... Men det hadde ikke blitt noe pent. Så da skal dere få de vakre øynene mine i stedet for. Med et digert myggstikk i panna! Det hadde seriøst en diameter på 5 cm og dekket slik omtrent 25 % av pannearealet mitt. WOHAAAA!!!! Det ser forresten ikke så stort ut på bildet, men det er bare Photo Booth som kødda med lyset. Panna mi var så hoven at overraskelses-rynkene mine ble glattet ut.

Og fortell meg, hvor i alle dager finner jeg antall sidevisninger på denne bloggplattformen? Hjelp meg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Make me happy ✎