fredag 18. mars 2011

Harry Potter-kveld


En dag her kom Maria og Marte knisende inn på rommet mitt. De hadde med seg en invitasjon til Harry Potter-kveld! Den lød som følger:


Kjære Stønne-Stina


Det er med den største glede at vi får informere deg om at du har fått skoleplass ved Galtvort Høyere skole for Hekseri og Trolldom. Innvielsesfesten finner sted på førstkommende fredag etter kveldsbuffeen i Storsalen med Humlesnurrs tale og Valghattens sang. Hvis du allerede har fått arrest av Slur og ikke kan komme, vennligst send en ugle med beskjed snarest. Festen finner sted på Nødvendighetsrommet i Fangekjelleren (nærmere bestemt rom 76). Hvis noen som ikke er invitert til denne hemmelige sammenkomsten, prøver å snike seg med, så husk å bruke misminneformelen “Forglemmium!”. Kleskode er påbudt, brudd på dette reglementet medfører arrest hos professor Slur.


Med vennlig hilsen

Harry Potter og Hermine Grang


Sykt, ikke sant? De skal ha for kreativiteten. Flinke piker. Jeg hadde da fått den noe tvilsomme rollen Stønne-Stina, lurer på hva i alle dager som fikk de til å assosiere meg med henne. Uansett, når jeg først skulle være Stønna, måtte jeg gjøre det ordentlig. Utrolig gøy å kle seg ut!


Etter å ha sagt det hemmelige passordet, fikk vi komme inn på Nødvendighetsrommet. Der var stemningen virkelig satt, med masse talglys, edderkopper, Basilisken, trollspeilet Mørd, bilder av rektor Humlesnurr og Harry Potter-gjengen. De serverte smørterøl, Bertrand Butts allsmaksbønner, skjokoladefrosker uten skjokolade og litt annet trollmannsgodt. Digg! Det var Harry-quiz for å kåre Harry-geeken, trollmannsdueller og masse hekseri og trolldom. Ole og Stian lagde nyhetsrepotasje om oss, og vi gikk rundt og spøkte i gangene. Jeg (Stønne-Stina) satt mye på jentedoen i kjelleren med rennende kraner og gråt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Make me happy ✎