mandag 16. august 2010

Sommern 2010

Denne sommeren har vært innholdsrik. Det har vært ekstreme nedturer og ekstreme oppturer, på bare noen få måneder. Æsj, nå høres det forresten ut som om sommeren er over. Det er den ikke. Men sommerferien, derimot... Blah.

Svært kort oppsummert:

Opptur:
- Bra folk. Tror det er lenge siden jeg har vært så sosial som nå de siste ukene. Det er så mange herlige mennesker rundt omkring, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tilbrakt mer tid med dem før nå.
- Vinjerock. Jeg er forresten en evig bildestjeler, dette er Ida sitt.

- Bading! Jeg har blitt en badenymfe, takket være løse Westad. Evig takknemmelig! Dette gjelder imidlertid kun innlandstjern og -elver, og ikke sjøen. Er nemlig livredd havet. Blir gøy, siden skolen ligger uti havet omtrent.
- Jeg har vist tendenser til en ny evne: Kombinere sent uteliv og edruelighet. Før var jeg bare drita full, i sommer har jeg oppdaget at det er godt å ikke drikke og dermed våkne opp frisk og fin. F.eks på Rybak-konsert, skumparty forrige helg og Felix nå fredag. Selv om jeg fortsatt klarer helt fint å drikke meg drita (nei vent, møkkings). Nå lørdag var et strålende eksempel.

Nedtur:
- Sykdom1 og sykdom2. 004 xubI ble min beste venn.
- Som følge av sykdom2 ble jeg 100 % sykmeldt. Ingen jobbing, ingen trening, ingen drikking. Alt for mye Sex and the city. Alt for lite folk. T r a g i s k l i v.

onsdag 4. august 2010

VINJEROCK

Det var SAKER! Fysøren for en tøff festival det var.

Vi var på slik padlekurs med kajakk, det var skikkelig morsomt! Håper vi skal drive med det på SUFH. Men det skal nevnes at meningen med kajakk er at man skal være oppi den, og ikke velte ut i vannet. Kurset innebar kameratredding. En velter, en annen skal tømme kajakken din for vann og hjelpe så du kommer deg oppi igjen. Det som var halvkjett var at Bygdin ikke holdt så veldig mange varmegrader, og jeg fikk heftig krampe. Kjente det i hjertet! Scary.


Ellers var vi på bra konserter (The Navigators, Skambankt, Gåte bl.a), fin fjelltur og ekle festivaldoer. Øl smaker utrolig godt når man ligger i lyngen på fjellet. Neste år kan forresten teltet stå et annet sted enn i myra. Varm dusj kan man glemme på ettermiddagen. Og herregud, hvordan kunne vi gå glipp av Johnossi? Krise.

Hei, Sivert Høyem

Har mentalt sett allerede bestilt biletter til neste års festival, fordi det var så konge. Hadde vært så gøy å være en stor gjeng som dro dit.

Inception - en drøm

I går var det dags for kino, og valget falt på Inception.

(Stjelt herfra. )

Etter jeg hadde gått hjem gjennom den mørke skogen og endelig kommet meg hjem, falt jeg inn i en dyp søvn. Og jeg drømte. Masse! Kunne ikke helt huske hva som hadde skjedd når jeg våknet, men det føles ut som om jeg hadde drevet med noe skikkelig spennende og fartsfylt i hele natt.

Og da jeg spontanvåknet en halvtime tidligere enn vekkeklokka var det akkurat som om noe hadde skjedd i drømmen, kanskje jeg ble drept. Blir man drept i drøm våkner man opp, har Leonardo DiCaprio lært meg.

Men det er akkurat det.. Tenk om jeg ikke kom til meg selv. Tenk om jeg hadde en drøm inni drømmen. Slik Leo og de andre glætte fyrene i Inception hadde. Jeg kan jo bare drepe meg selv for å komme til den virkelige verdenen. Lurer på om folk rundt i verden faktisk har gjort dette? Litt som selvmordsbølgen etter Avatar. Jorda vår blir aldri så bra som Pandora, derfor er det ikke noe vits å leve her. Laughing out loud.

Jeg liker sånne filmer som får meg til å tenke.