onsdag 30. juni 2010

Ettersending av vitnemål

I dag kom jeg plutselig på at i morgen var fristen for ettersending av vitnemål til skolen. Siden vi ikke er i besittelse av en scanner måtte jeg finne dette verdifullet arket på nett. Da raste jeg innom diverse offentlige sider og fant heldigvis denne vakre siden. Klikket på min side-tingen, og vips var jeg inne på mulighetenes marked. Tror jeg skal bytte fastlege i samme slengen, den jeg har nå er så rar.

Om jeg ikke hadde hatt kyssesyken hadde denne bloggen vært fylt opp med bilder av fyll og faenskap, fjell- og treningsturer og mye annet aktive greier. Dessverre er det ikke noe særlig og gjøre når kyssesyken har invadert fortet, og dermed er det ingenting å ta bilder av heller. Aller helst skulle jeg vært på Hove-festivalen akkurat nå, og DA hadde det blitt mye bilder da!

Forresten, i går kunne jeg tatt med kameraet og tatt bilde av Elises døde kaniner.... Men det hadde ikke blitt noe pent. Så da skal dere få de vakre øynene mine i stedet for. Med et digert myggstikk i panna! Det hadde seriøst en diameter på 5 cm og dekket slik omtrent 25 % av pannearealet mitt. WOHAAAA!!!! Det ser forresten ikke så stort ut på bildet, men det er bare Photo Booth som kødda med lyset. Panna mi var så hoven at overraskelses-rynkene mine ble glattet ut.

Og fortell meg, hvor i alle dager finner jeg antall sidevisninger på denne bloggplattformen? Hjelp meg

onsdag 23. juni 2010

Fail

Okei, en liten oppfølger til gårsdagens klageinnlegg.

Nå viser det seg nemlig at den ekstreme halsbetennelsen min er kyssesyken. HVA HAR JEG GJORT FOR Å FORTJENE ALT DETTE DRITTET? 100 % sykmeldt minst en måned, ikke noe særlig aktiviteter, ingen alkohol. Jeg har i løpet av denne våren/sommeren blitt mer og mer sikker på at høyere makter hater meg. Dypt og intenst. Eller, forresten. Da hadde de brent meg til døde elns. Men neida, jeg skal bare pines. Med masse infeksjoner og skader og sånne ting jeg ikke dør av. Takk skal du faen meg ha!

Jeg er veldig spent på hvor lenge jeg kommer til å være død i formen og må passe godt på levera/milten, slik i forhold til høsten. Tjohei, spenning i hverdagen.

(Må nesten avslutte med søte bilder, da. Et desperat forsøk på å være positiv. ☀)


tirsdag 22. juni 2010

Ventetid

Jeg er rastløs. Skikkelig unåg. Om nesten nøyaktig 2 måneder har vi akkurat flyttet inn på skolen. Jeg gleder meg som en unge, og har fortsatt stor tro på at dette skal bli kongebra.

MEN. Det som er litt halvkjett er at jeg ikke er frisk. Russetida må ha vært en hard påkjenning for kroppen min, for nå er det ingenting som fungerer. De to tingene som er verst i forhold til et år på SUFH er mycoplasma-infeksjonen, og den dumme ankelen. I dag skal jeg forresten på MR-undersøkelse med ankelen, for å se hva som egentlig har skjedd inni der. Håper dypt og inderlig det ikke blir noen operasjon nå, jeg har ikke lyst til å være handicapet når vi starter på skoleåret. Hei, jeg skal tross alt gå multisport.

Mycoplasma-infeksjonen er et kapittel for seg selv. Makan til håpløs sykdom har jeg ikke vært borti før, ikke en gang kikhosta slår mycoplasmaen. De stygge, små baseluskene har infisert kroppen min og lever på glede, motivasjon, overskudd, muskler og kondis. Ikke rart jeg mangler alt dette. Og dette er ting jeg virkelig trenger til høsten! Det er en så utrolig håpløs følelse når man virkelig vil, men får ikke til. Jeg kommer aldri til å venne meg til den følelsen, men det er noe som har dukket opp litt for ofte den siste måneden. Det blir alt for lite trening om dagen, men det er fysisk umulig når kroppen ikke vil samarbeide. Satser på at det kommer seg utover sommeren!


Akkurat nå oppdaget jeg at jeg sitter inne i finværet. Er visst noe treg i oppfattelsen. Må ut og tæææne! Finn på masse tull i sommer da :)

I dag er det forresten 4 måneder til jeg blir 19! For en merkedag!